Beagle karakter

Beagle karakter

Een beagle is een hondenras. Wilt u er eentje als huisdier nemen dan kent u best het beagle karakter.

De beagle hond

Oorspronkelijk werd de Beagle in Engeland gehouden als jachthond. Daarom heeft hij nu nog zijn dagelijkse beweging nodig. Hij is behoorlijk gespierd gebouwd en is klein qua grootte. De meeste beagles hebben drie kleuren zwart, wit en lichtbruin.Zijn staartje eindigt in een witte punt. De naam ‘beagle’ is Keltisch en betekent klein.

Het karakter

Het beagle karakter is specifiek. Maar daar houden baasjes net van. Hij is lief en kan goed luisteren. Een speelse pup leert snel bij en luistert gemakkelijk naar de commando’s van zijn baas. Het beagle karakter is vrolijk en vriendelijk. Ze kunnen echte mensenvrienden worden. Hun geblaf schrikt af, maar in feite zijn ze niet agressief.

Pups worden snel zindelijk en gaan makkelijk met kinderen om.

Vooral dit specifieke beagle karakter maakt hem populair bij gezinnen met kinderen. Deze hondjes zijn niet graag lang alleen. Zorg wel dat uw beagle niet kan ontsnappen. Het beagle karakter staat gekend als een dat graag geursporen volgt. hij heeft een hoge pijngrens en zal zich niet laten afschrikken door wat schrammen van uw omheining.