Beagle fokker

Beagle fokker

Een Beagle is een hondenras dat van Engelse oorsprong is. De kleine,snelle hond werd ingezet bij de jacht op konijntjes en hazen. De Beagle heet drie kleuren: wit, donker- en lichtbruin. Zijn staartje heeft een witte punt. Hij is een echte huisvriend, kindvriendelijk, actief en lief. Een beagle fokker heeft een hart voor dieren en zal zijn puppies met liefde en aandacht grootbrengen.

Voorwaarden

Wie een erkende beagle fokker wil contacteren vindt adressen via internet. Deze fokker kweekt namelijk rashonden. Zijn voorouders zijn puur van ras en hebben een stamboom met zich mee. De beagle fokker kweekt zijn dieren volgens het VFR het Verenigingsfokkersregelment. Op hun website mogen ze gebruik maken van het erkende beagle fokker logo.Bij verkoop maken zij gebruik van een verkoopsovereenkomst volgens een model van de Nederlandse Beagle fokker club.

Verwachtingen

Bij de kweker kunt u beide ouders van de puppie bekijken. De kleintjes worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt. Wekelijks komt er een dierarts over de vloer. De puppie krijgt een Europees paspoort mee met zijn stamboeknummer en -lijn. Een garantiebewijs krijgt u mee indien uw diertje toch vroegtijdig komt te overlijden. Voor een gezonde beagle pup betaalt u uiteraard een prijs. Maar de beagle fokker heeft dit dan ook wel verdiend!